Do nové koupelny patří i nové koupelnové baterie, to dá rozum. Jenže stačí projít pár obchodů a člověk má najednou pocit, že žije v jiném světě. Za co všichni chtějí tolik peněz? Neutrácejte zbytečně ani rezignovaně neinstalujte staré baterie, zajděte si jednoduše do e-shopu okkoupelny.cz.

Jestli nejste zvyklí nakupovat přes internet a raději si vše pěkně zblízka osaháte a prozkoumáte, pak vězte, že proděláváte. Ano, nakupování v kamenných obchodech má své výhody, ale nakupování v e-shopu zase slibuje výrazně nižší ceny. A když sháníte vybavení do koupelny, tak ty rozdíly silně pocítíte. Proto není proč váhat. Podívejte se s námi, co vše vám virtuální obchod může nabídnout.

Velký výběr, nízké ceny

Pokud se pustíte do rekonstruování koupelny, chce to nejen pevné nervy, ale i spoustu času a peněz. Ať už se jedná o kachličky, novou sprchu nebo i takové drobnosti jako výběr nových věšáčků. Důležitou součástí jsou ovšem i baterie, které je třeba vybírat kvalitní a spolehlivé. Není nic horšího než kapající kohoutek a každou chvíli běhání na reklamace. Přitom ve velkých marketech nebo při nakupování toho nejlevnějšího zboží ve snaze za každou cenu ušetřit se vám to může snadno přihodit.

Šetřit můžete s rozumem a dobře. Protože když se podíváte na e-shop okkoupelny.cz, zjistíte, že tam mají obrovský výběr za bezkonkurenční ceny. Rozdíly oproti kamenným obchodům jsou desetikorunové, ale často se pohybují až ve stovkách korun. A to se vyplatí.

baterie

Baterie na přání

Je jedno, jestli sháníte vanové baterie nebo ty do dřezu. Vše tu najdete a to v široké paletě výrobců, tvarů, barev i cen. Můžete si tak najít tu nejlepší, která bude nejvíc pasovat do vaší koupelny. Kromě běžných a obyčejných ale můžete zabrousit i do designových sérií, které přímo ozdobí vaši koupelnu. Nabízejí totiž neobvyklé tvary, ale slouží stejně dobře jako ty klasické – a přitom se vám na rozdíl od nich budou i líbit.

Speciality pro náročné

Je možné, že hledáte něco speciálního. I to tady naleznete. E-shop nabízí výhodné termostatické baterie, které mají masivní tělo a jsou pochromované. A jejich cena je oproti kamennému obchodu výrazně nižší. Koupit tu ovšem můžete třeba i masážní sprchové panely či celé sprchové sety – vše bude ladit v jednom stylu a bude pasovat do vaší koupelny.

Spolehněte se na servis

Další nespornou výhodou e-shopu okkoupelny.cz je fakt, že bere ohled na reklamace. Nevyhovuje vám zakoupené zboží, rozbilo se nebo se v něm něco uvolnilo a kape? Pak není problém reklamovat ho. A co je nejlepší, firma nabízí i servis na již zmiňované masážní sprchové panely a sprchové sloupky. Nemusíte se tak bát, že když se něco poškodí, budete na to sami a nikdo na vaše stížnosti nebude brát ohledy. Tady najdete prvotřídní služby a zákazník je vždy na prvním místě. O čemž se můžete sami přesvědčit.

Čtěte dále: